Tacos kommer til Kunstdistriktet


Taco Mucho, 220 Harrison St., var vært for en storslået åbningsbegivenhed lørdag, August. 21. Et Mariachi-band spillede, og margaritas flød, mens lånere blev valgt fra en omhyggeligt redigeret menu med tacos, tortas og nachos under åbningen af Arts District.

Ron Aleman, kok-ejer af Taco Mucho, arbejdede utrætteligt som forberedelse til fejringen. Rummet er blevet omorienteret og lysere — varme snorelys hænger i de to spisestuer, og en galvaniseret metalbjælke grunde rummet. En levende Taco Mucho inspireret vægmaleri annoncerer “Del dine tortillas” trækker fokus i den anden spisestue.

Aleman, en Oak Park bosiddende og familie mand, indrømmer vejen til åbningsdagen var trættende, men er ivrig efter at dele sin passion for madlavning med Oak Park samfund.

“Da folk gik forbi denne uge og kiggede i vinduerne, kunne jeg ikke lade være med at invitere dem ind til en hurtig tur,” sagde Aleman. “Hele min familie har været fokuseret på Taco muchos åbning, og samfundet har været så støttende for os at være her. Dette er en meget spændende tid.”

For tiden vil Taco Mucho være åben tirsdag til lørdag fra 4 pm til 9 pm