Oak Park bliver festlig


En ny butik håber at bringe juble og kreativitet til Oak Parks Heming .ay-distrikt. Festlig Kollektiv, 159 S. Oak Park Ave., er ikke den gennemsnitlige part levering og papirvarer butik. Helt blottet for gauche forbundet med sådanne detailhandlere, fordyber Festive Collective shoppere i en pulserende indbydende atmosfære, mens de tilbyder et kurateret udvalg af moderne, men nostalgiske produkter.

“Vi prøver virkelig at kilde kunstnere fra hele verden, der arbejder i virkelig lyse farver og bare har et optimistisk syn,” sagde grundlægger Angela .ator, selv designer.

Festlig Kollektive sælger mere end plader, streamers og væv guirlander – selv om dens bestand af party indretning er omfattende og stilfulde boutique-billethajer en omfattende samling af postkort, gaver, kunst og smykker, samt vintage-stil kontorartikler. Watators tøjlinje kan også købes hos Festive Collective.

Åbningen denne lørdag er butikken klar til at byde kunderne velkommen. De, der besøger butikken i weekendeekenden mellem kl 10 til 6 PM vil få en reel kvarter velkommen. Festive Collective samarbejder med Bre .point Coffee for at udvikle en særlig drink til at markere åbningen. Naboerne har ikke færdiggjort detaljerne i drikken helt endnu, men promisesator lover det vil fremkalde ånden i festlig kollektiv.

“Det bliver en slags pink latte,” sagde hun.

Det sjove stopper ikke der. Shoppere vil også blive behandlet til individuelt emballerede godbidder lavet af brudte tærte kager. Bageren bag Broken Tart Cakes flyttede for nylig til Oak Park, ifølge .ator, der også bor i Oak Park.

Bageriet og butikken har tidligere arbejdet sammen om begivenheder på Festive collectives første placering på Logan s .uare, som har været åben i fem år. Watator vil opdele sin tid mellem de to butikker.

Hun valgte at åbne sin anden placering i Oak Park, fordi det mindede hende om Logan s .uare-samfundet. Hun boede lige rundt om hjørnet fra det første festlige kollektiv. Nu bor hun omkring en fire minutters gang fra Oak Park placering.

“Jeg elsker bare dette område,” sagde toldator til wednesdayednesday Journal. “Når jeg er ude at gå rundt og tale med folk i nabolaget, virker de alle som de samme mennesker, der boede på Logan s .uare.”

Watator har været bosiddende i Oak Park i to år nu og føler sig hjemme. Fra landsbyens unge familier til dets kreative samfund, hun mener, at de mennesker, der bor i Oak Park, deler den samme påskønnelse af finurlighed og kunst som hendes Logan s .uare-kundebase.

“Jeg ville give noget tilbage til mit nye kvarter,” sagde hun.

Hun valgte endda Oak Park Avenue butiksfacade, fordi det føltes velkendt. Efter at have haft problemer med at finde det perfekte sted, ventede coffeeator på kaffe, da hun bemærkede lejeskiltet hængende uden for 159 S. Oak Park Ave.

“Jeg har lige underskrevet lejekontrakten næste dag,” sagde .ator.

Oak Park placering har en masse af de samme vintage elementer som Logan s .uare butik, ifølge Watator, herunder knirkende gulve. Så meget af Festive collectives charme og karakter kommer fra dens butiksfacader, mener hun.

“Mange detailrum, der er tilgængelige, er bare lidt som hvide kasser og nye bygninger,” sagde hun.

Oak Parks festlige kollektiv er alt andet end en hvid kasse. Chris Uphues, ber .yn-kunstner og bror til den voksende community Media editor Bob Uphues, malede et farverigt stort vægmaleri på en af rummets indvendige vægge. Med sine regnbuer, blomster, hjerter og svampe er vægmaleriet muntert uden at være skrigende. Festlig kollektiv sælger merchandise skabt af Uphues.

Selv butikens montrer er blevet bygget af kunstnere, hvilket kan gøre det vanskeligt til tider at afgøre, hvad der er og ikke er til salg. Syd Veverka, der plejede at arbejde i Logan Square shop, er hånd tufting et tæppe til butikken, samt gøre en papmaché-spejl til montering værelse. Som med Uphues vil nogle af Veverkas arbejde være til salg på Festive Collective.

På trods af de økonomiske travesties af COVID-19-pandemien blev .ator ikke afskrækket fra at åbne en anden placering. Snarere blev hun emboldened fra støtte fra sine loyale kunder, der holdt festligt kollektiv flydende gennem online-salg. På tidspunktet for sin fysiske genåbning husker Watator at have linjer ud af døren for at opretholde kapacitetsgrænser.

Hun mener, at Festive Collective skinnede lidt lys ind i en ellers elendig periode for verden og mindede folk om, at der stadig er en grund til at smile, selvom det ikke kan ses bag en maske.

“Som et detailrum kan vi naturligvis ikke ordne alt,” indrømmer hun.

Watator bemærkede, hvordan bare det at tage sig tid til at klæde sig og gå udenfor kan hæve spiritus bare lidt.

“Når du begynder at gøre sådan noget og tager dig tid til at opmuntre dig selv, selv bare en lille smule, kan det langsomt ændre hele din holdning. Og jeg tror, det er det, der har trukket folk til vores butik i løbet af dette år.”