Modificeret Micro Bre Review Anmeldelse indstillet til at vende tilbage lørdag


På Lørdag, August. 21, mere end 45 bryggerier forventes at tilbyde en bred vifte af håndværk øl på 14th annual Oak Park Mikro Bryg Revision i Oak Park downtown. Craftero-wasteaste craft beer fest, der gavner nonprofit syv generationer fremover, tog en pandemisk pause i 2020, men den populære begivenhed er klar til at gøre en tankevækkende tilbagevenden i thiseekenden.

Masker er nødvendige, og Mikro Bryg Gennemgang deltagere, herunder billet indehavere, leverandører og frivillige, skal vise dokumentation for fuld vaccination eller en negativ COVID test inden for 24 timer for at angive hændelsen. Vaccinerede deltagere bliver nødt til at vise deres officielle CDC udstedt vaccinationskort til ansat personale med ansvar for kontrol identifikation. Et billede af kortet, både for og bag, er acceptabelt. De, der ønsker at tilbyde bevis for en negativ COVID-test, skal testes efter 2 PM fredag, August. 20 for at kvalificere sig til indrejse.

“Landsbyen antydede, at disse ændringer kan komme, og vi planlagde begivenheden, som om dette ville være tilfældet,” sagde Gary Cuneen, grundlægger og Administrerende Direktør for syv generationer fremover. “Det er dejligt at være tilbage. Dette er en elsket begivenhed, der er positiv og sjov. Vi har altid en stor Skare, og vi ønsker, at begivenheden skal være så sikker som den kan være, ” sagde han.

Micro Bre.Revie., den største af sin art i Midtvesten, har historisk tiltrukket tæt på 4,000 mennesker, men COVID-relaterede kapacitetsbegrænsninger vil holde 2021-deltagelsen lavere end tidligere år. Arrangører har med vilje begrænset billetsalget til 1,800 i år i et forsøg på at de-densificere festivalområdet og fremme social afstand. Antallet af ølleverandører blev også trimmet fra 85 til knap 50 for at skabe ekstra plads inden for et begrænset fodaftryk.

Haymarket Bre .ing vil tilbyde to mangfoldighed-tema øl på Micro Bre.Revie.. I et forsøg på at fremme inklusion i Chicago og i håndværk øl rige, Haymarket samarbejdet med bryggerier Sam Ross og Jay Westbrook at brygge Harold ’83 Honning Ale i ære af tidligere Borgmesteren i Chicago Harold Washington.

Den sorte Ølbaron, Jay .estbrook, tilbyder også sommeren ’54 i samarbejde med Haymarket. Den rubinrøde grapefrugt og mango laden IPA er beregnet til at være en fejring af baseball, venskab og inklusion. Bothestbrook brygget øl som en hyldest til Ernie Banks og Minnie mi .oso og hæder den første fulde sæson begge Chicago baseball hold havde en sort spiller.

Ølelskere, der leder efter en sur, bør planlægge at stoppe ved Revolution Bre .ing-teltet. De vil tjene op udøvelse af frihed, den seneste frihed Session Sur, byder både forfriskende Yu .u og jammy hindbær.

Kender Forest Park og Oak Park virksomheder, Exit-Strategi under opsejling, Oak Park Brewing Company, En Sø under opsejling, og Kinslahger Brewing Company, også vil være på hånden hælde deres hyper-lokale brygger.

Wildild Onion bundet hus, Daly Bagel, Poke Burrito, Knock Out Catering og Hay Market Pub og bryggeri vil også være på stedet giver en bred vifte af lokale billetpris til festivalgæster. Fire bands og en DJ vil give underholdning under hele arrangementet.

Micro Bre.Revie. eliminerer næsten alt deponeringsaffald ved at reducere, genbruge, genbrug og kompostering for at tilpasse sig missionen fra syv generationer fremover. Micro Bre.Revie. er den største årlige fundraiser for organisationen, der tager en mangesidig tilgang til at opbygge bæredygtige og sunde samfund.

“Vi er midt i en eksistentiel klimakrise,” sagde Cuneen. “Denne fundraiser hjælper med at støtte vores nul affaldsskoleprogrammer og vores arbejde med lokale institutioner for at hjælpe dem med at se på solmuligheder.”