Gratis tegneserie dag hits Oak Park


Gratis Tegneseriedag er tilbage på One Stop Comics, 111 S. Ridgeland Ave., hvor butikken tilbyder en veritabel fest for tegneserie fanatikere, nybegyndere og alle derimellem. De, der stopper ved One Stop tegneserier mellem 10 AM og 7 pm, August. 14, vil have mulighed for at gennemgå mange tegneserietitler, samt vælge fra butikens store udvalg af tegneserier lavet gratis til kunder på butikens regning til ære for lejligheden.

“Vi har sandsynligvis over 1.000 gratis Tegneseriedagbøger,” sagde One-Stop-Tegneserieejer Rick man .ella.

One Stop Comics har ikke kun dette års træk med gratis tegneserier, men også sidste år, da pandemien forhindrede butikken i at observere Free Comic Book Day, der traditionelt finder sted den første lørdag i maj, før COVID-19 ændrede livet, som alle vidste det.

En årlig salgsfremmende indsats på tværs af tegneseriebranchen, gratis Tegneseriedag fejres i August i år, og One Stop Comics gør ventetiden værd, mens du stadig overholder sundheds-og sikkerhedsretningslinjerne.

“Alle, der kommer, får en gratis tegneserie, og så har vi nogle ting, du kan få fat i så meget som du vil,” sagde man .ella.

Andre freebies der tilbydes af One-Stop-Tegneserier omfatter nøglesnore, klistermærker, salgsfremmende materialer – noget ekstra for at gøre hver eneste kunde er Gratis Comic Book Day lidt mere speciel, lidt mere festlig, ifølge Eu.

“Vi har mange ting udover tegneserier; vi skal gøre det sjovt for alle,” sagde han.

Deltagere vil også have mulighed for at møde et par af navnene bag tegneserierne. Forfatter Michael Moreci, der har skrevet en hel del tegneserier til de berømte DC Comics, vil være på One Stop Comics’ gratis tegneserie dag fest. Moreci skrev også en særlig Hallo .een-tema emne for Stranger Things tegneserie, som er baseret på den vildt populære Netfli.tv-serie. Andre specielle gæster inkluderer den tidligere Disney-animator og tegneserieillustrator Philo Barnhart og Charles D. Moisant, tegneserieillustrator og forfatter.

Man .ella vil også være klar til at dele sin egen encyklopædiske viden om tegneserier med kunderne. Hans kærlighed til tegneserier går tilbage flere årtier, ligesom hans erfaring med at sælge dem. Man .ella begyndte først at sælge tegneserier ud af sin Radio Flyer vogn som barn. Hans egen samling oversteg 8.000 tegneserier efter alder ni.

De, der aldrig har læst en tegneserie før, bør ikke føle sig skræmt af gratis Tegneseriedag. Mens nogle serier har hundredvis af problemer, er udvælgelsen af gratis tegneserier typisk engangsproblemer, hvilket gør det til et godt sted at starte for neophytes, ifølge man .ella.

“Den rigtige ting er, at folk kommer ind og forstår, at tegneserier er en fremragende form for underholdning,” sagde man .ella.

Han ser Gratis Tegneseriedag som en mulighed for at dele tegneserieverdenen med mennesker, der er nye på mediet, udvide deres underholdningshorisonter, samtidig med at han belønner loyale kunder, der har besøgt sin Oak Park-butik i årtier.

“Alle siger, hvordan du skal passe på dine tegneserier,” sagde man .ella. “Jeg siger altid det bedste, du skal gøre, er at du skal dele dine tegneserier.”