Fen fenick hopper til at byde på Dominikanske Priory Campus


Oak Park og River Forest High School District 200 er ikke den eneste organisation eying Priory Campus, et omtrent syv hektar stort sted i River Forest ejet af Dominikanske Universitet.

Embedsmænd fra Fenwick High School indsendt en hensigtserklæring til Jones Lang LaSalle (JLL), et ejendomsselskab i Chicago, der har indgået partnerskab med universitetet som sin kommercielle mægler, sagde Rev. Richard Peddicord, formand for Fenwick, i en e-mail til Tidende onsdag. Fristen for at sende hensigtserklæringer var 30. Juli.

Peddicord afviste at kommentere skolens forslag om at købe Priory Campus, men delte, hvad ejendommen kunne bruges til, hvis universitetet valgte Fen .ick. Siteebstedet, der ligger på 7200 Division St., kunne omdanne til en anden atletisk domstol eller felt. Fen .ick har længe lejet de atletiske felter, der omgiver Priory Campus fra Den Dominikanske Friars religiøse orden.

Til 19 flere år, Dominikanske Universitet har ejet ejendommen kendt som Priory Campus. Universitetet købte det fra Den Dominikanske Friars religiøse orden i 2002. Campus er hjemsted for tre bygninger, i alt 102,941 kvadratfod, sagde universitets talsmand Jessica Mackinnon.

Hvis Fenwick var at erhverve ejendommen, kan den bruge den ekstra plads til administrative eller athletic kontorer, åndelige retræter, alumni møder og sammenkomster eller Fenwick kunst og musik programmer, Peddicord skrev i en e-mail. Han fortsatte med at sige, at et nyligt dannet gennemførlighedsudvalg ville være ansvarlig for at “forestille sig, hvordan Priory-rummet bedst kan bruges” til at imødekomme elevernes behov.

Bortset fra Fen .ick, River Forest Village præsident Cathy Adduci spekulerede i, at River Forest Park District og Westest Cook KFUM kan være andre interesserede organisationer, ifølge Oak Leaves. Siteebstedet er i øjeblikket udlagt til ikke-skattepligtige offentlige og rekreative anvendelser, hvilket betyder, at det ikke er tilgængeligt for boliger og kommerciel udvikling.

Michael Sletten, administrerende direktør for River Forest Park District, bekræftede distriktet “kan have interesse i denne ejendom”, men det forelagde ikke en hensigtserklæring inden fristen i juli 30.

“Bestyrelsen har endnu ikke haft nogen diskussion om dette spørgsmål,” sagde Sletten i en e-mail til tidsskriftet. “Dominikanske var hverve bud på ejendommen indtil udgangen af juli, og vi var at se, hvis nogen tilbud blev fremsat og accepteret .”

Repræsentanter fra Westest Cook YMCA kunne ikke straks nås til kommentar.

JLL administrerende direktør Thomas Kirschbraun og Den Dominikanske Mackinnon afviste at kommentere antallet eller navnene på andre enheder, der indsendte hensigtserklæringer.

“På grund af fortrolighedsforpligtelser kan jeg ikke afsløre de aktive budgivere eller status for forhandlinger,” skrev Kirschbraun i en e-mail til wednesdayednesday Journal.

OPRFS planer for Priory Campus’gjenstår at se’
I sidste uge meddelte OPRF skolebestyrelsen, at det søgte at købe Priory Campus.

Valgte embedsmænd stemte enstemmigt for at godkende en hensigtserklæring om at købe ejendommen efter en to timers lukket session på et særligt møde i juli 27. Hensigtserklæringen giver distriktet mulighed for at indlede forhandlinger med repræsentanter fra JLL.

Universitetet havde en uge, eller indtil august. 3, at beslutte, om distriktets brev skal accepteres, som det er skrevet, eller med eventuelle ændringer i betingelserne, ifølge en pressemeddelelse udstedt af distriktsdagene efter mødet.

Fordi gymnasiet campus er fastlåst, distriktsembedsmænd ser et potentiale på Priory-stedet og endelig adresserer langsigtede facilitetsbehov. Priory Campus er omkring to miles væk, eller en seks minutters kørsel, fra gymnasiet, 201 N. Scoville i Oak Park.

“Jeg er begejstret,” sagde Superintendent Greg Johnson. “Jeg tror, at det er præcis, hvad et skoledistrikt som vores skal se på.”

Johnson tilføjede at indsende en hensigtserklæring er det første skridt til at åbne forhandlingsprocessen med universitetet, så “intet er sikkert.””Dette er intet, der er garanteret for samfundet eller for studerende på nogen strækning, men vi er nødt til at gøre vores due diligence,” sagde han.

Hvis Dominikanske accepterer brevet, bestyrelsen planlægger at stemme om en færdiggjort hensigtserklæring på et særligt møde den Aug. 12. Bestyrelsens godkendelse ” ville markere begyndelsen på forhandlinger i god tro mod en juridisk bindende købsaftale,”erklærede frigivelsen. I henhold til distriktets nuværende vilkår, universitetet skulle tage Priory-siteebstedet væk fra markedet i mindst 30 dage efter, at det endelige brev er godkendt.

Distriktet søger at købe Priory Campus på $ 6 millioner-eller $ 7 millioner, hvis sælgeren nedriver alle eksisterende bygninger på stedet før lukning, i henhold til hensigtserklæringen. Brevet erklærede også, at distriktet har tre arbejdsdage til at foretage en $25,000 deponeret depositum, når den har underskrevet en aftale om at erhverve siteebstedet.

I henhold til en due diligence-klausul har distriktet seks måneder eller 180 dage til at vurdere siteebstedet og gennemføre undersøgelser for at lære mere om dets tilstand. Distriktet ønsker at bevare sin ret til at opsige aftalen og modtage sit depositum tilbage, hvis det er “ikke tilfreds” af undersøgelserne eller ikke er i stand til at sikre finansieringen eller de nødvendige tilladelser “til den tilsigtede brug”, hedder det også i klausulen.

I denne seks-måneders periode, bestyrelsesmedlem Fred Arkin og bestyrelse Formand Sara Dixon Spivy sagde, at de gerne vil bringe familier, studerende og beboere i diskussionen til at hjælpe med at afgøre den bedste brug af webstedet. På dette tidspunkt har distriktet endnu ikke besluttet, hvad siteebstedet skal bruges til.

“[Vi har] intet rigtig konkret på dette tidspunkt,” sagde Johnson. “Vi ved, at vi har et væld af behov, der blev defineret af vores IMAGINE [OPRF] – proces. Præcis hvordan det kan oversætte til denne ejendom, det er bare for tidligt at sige noget. Det er præcis, hvad vi agter at udforske i løbet af de næste flere uger og måneder.”

Ekko Johnson, Arkin sagde, at den potentielle brug af siteebstedet “stadig skal ses.”Priory Campus kunne omdannes til et atletisk felt eller være vært for skolens særlige uddannelsesprogrammer, sagde han om mulighederne.

I et tidligere intervie.med wednesdayednesday Journal, den tidligere universitetspræsident Donna Carroll sagde, at Priory-ejendommen ligner et “æg på en piedestal.”Campus er omgivet af atletiske felter, som længe har været lejet af Fen .ick High School fra Den Dominikanske Friars.

Sitet har været til salg i de sidste par måneder, som Dominikanske Universitets brug af anlægget er visnet i de seneste år.

Arkin og Johnson sagde, at hvis distriktet erhvervede ejendommen, kunne planerne for OPRFS anden fase af renoveringer på hovedcampus ændres. Størstedelen af disse projekter i anden fase involverer fornyelse af et flertal af skolens atletiske faciliteter, de sagde.

Distriktet har heller ikke besluttet, hvordan det vil betale for ejendommen eller dens mulige
renovering.

“Det er en del af det, vi skal overveje at komme videre, præcis hvordan de økonomiske konsekvenser vil spille ud for vores skoledistrikt,” sagde Johnson. “Det, vi ved lige nu, er, at vores bestyrelse, vores administration er interesseret i at have samtaler om, hvad denne plan kunne gøre for os.

“Vi mener, at det er noget, der virkelig kan gavne vores studerende, og der er mange detaljer, der skal udarbejdes. Hvad vi nøjagtigt ville bruge jorden til, hvad nøjagtigt de økonomiske konsekvenser ville være for vores distrikt fremad – det er alle ting, der skal udforskes.”