En ny tempofyldt, bæredygtig købmand leveringsservice har lanceret i Islington og Shoreditch


Hvis du leder efter en ny måde at få dine dagligvarer direkte til din dør, skal du ikke lede længere end den nye Gorillas-App, der kilder dagligvarer fra velrenommerede lokale sælgere og leverer dem hurtigere, end du sandsynligvis kunne selv.
George Edgar, britisk brand marketing manager hos Gorillas, sagde: “vi har fantastiske lokale brandpartnere og arbejder med husholdningsnavne, som du alle kender til samme pris som de store supermarkeder, og vi opererer i Angel og Shoreditch nu.”
Her taler vi til gorillaer at få lodowndo Onn på tjenesten:

Hvad er gorillaer?
Gorillas tilbyder dig en hurtig, bæredygtig levering af dagligvarer direkte til din dør inden for 10 minutter til supermarkedspriser! Med hyper-lokale opfyldelsescentre strategisk placeret for at tjene Londons samfund. Vi har fokus på at forsyne samfundene med lokale producenter, der er relevante for den del af London, uanset om det er din lokale bakers surdej eller din foretrukne bryggeriøl, vi har dig dækket!

 

Hvilke virksomheder får gorillaer dagligvarer fra?
Vi har mange lokale partnere, herunder Ottolenghi, Rinkoff Bageri, London Fields Bryggeri, Eat17, Hackney Gelato, 58 Gin, H G Walter Slagtere, Hackney Coffee Company og mange flere!

Hvor hurtigt kan jeg få leveret dagligvarer til min dør?
Den gennemsnitlige leveringstid er 10 minutter fra ordren accepteres, men vi stræber efter mindre!

Hvilke andre ting bortset fra mad, leverer gorillaer?
Alle de væsentlige behov, du finder i et supermarked; drikkevarer, toiletartikler, alocohol, basale lægemidler og hver dag husholdningsartikler.

Hvordan leverer gorillaer?
Vores rytterteam bruger e-cykler for at sikre, at vores leveringsvirksomhed er kulstofneutral.

Er det miljøvenligt?
Ja, Vi har flere ordninger på plads for at sikre, at vi er så bæredygtige som muligt. Et partnerskab med Too Good To Go & Wasteaste Warriorsarriors of London sikrer, at vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe med at bekæmpe både klimaændringer og madaffald. Brug af elektriske cykler gorillaer ryttere kommer hurtigere til din dør og uden at forurene vejene, også når du handler lidt, og ofte behøver du ikke bruge så meget plastemballage og kemikalier. Vi er for nylig begyndt at arbejde med Feli. – projektet og vil forpligte os til at støtte lokale fødevarebanker over hele London.

Hvor meget koster det?
Vores levering gebyr er kun 1 1,80.

Hvor leverer gorillaer til?
Gorillaer har allerede lanceret i Islington og Shoreditch og planlægger at lancere i Battersea, Kennington, Brixton og Finsbury Park slutningen af Marts/April.

Hvordan markerede virksomheden lanceringen af gorillaer i east London?
Vi sendte en af dens ryttere ud på gaden for at udføre nogle imponerende stunts.
Vi filmet rytteren på hans første London levering rejse, som startede med ham base hoppe i morgensolen, før at komme på sin cykel til hurtigt at gøre sin vej til sit første job, smide i nogle BM.tricks undervejs. Vi ønskede at vise vores ryttere virkelig er one-of-a-kind!”
Vi skaber også et vægmaleri i Bethnal Green som en tak til samfundet for at byde den nye app velkommen.