Dele af fase 1 af Imagine OPRF næsten færdig


Dele af fase et af Oak Park og River Forest High Schools store renoveringsprojekt forventes afsluttet inden August. 16, den første skoledag. Det betyder, at medarbejdere og studerende vil gå ind i en skolebygning med et nyt Velkomstcenter og student commons.

Den første fase, en nogenlunde $32.6 millioner projektet, er en del af Forestille sig, OPRF, en master faciliteter plan, der har til formål at løse skolens manglende investeringer i Scoville Avenue campus i flere årtier, samt genoverveje studerende samlingssteder og klasseværelser for at afspejle de aktuelle behov. Distriktet arbejder med FGM arkitekter og Pepper Construction Company på en lang liste af kapitalforbedringer, lige fra omlægning af welcomeelcome center og student commons områder til forbedring af de særlige uddannelsesrum.

Velkomstcentret – et område nær skolens hovedindgang designet til både sikkerhed og for at hilse personale, studerende og besøgende – vil nu omfatte et nyt venteområde, receptionen og videovægge med fire paneler, sagde Karin Sullivan, direktør for kommunikation og samfundsrelationer.

Før renoveringen, venteområdet i Velkomstcentret var bare en række stole linet op mod en mur “der var slags i vejen,” sagde Sullivan. Centret vil også have nogle cubby-enheder, der bruges til at holde frokoster, bøger eller andre genstande, der er faldet af forældre og plejere.

“Strømmen bliver bare meget glattere. Det er mere åbent. Det er mere indbydende, ” sagde Sullivan.

Student commons, tidligere kendt som student center, er et stort åbent rum inde i Velkomstcentret. Dette område vil snart tjene de studerende bedre, tilbyder mere siddepladser og plads til at samle, Sullivan sagde. Commons vil også have en ADA-kompatibel rampe til at rumme handicappede.

Læringsbogen-en 10-fods med 12-fods kalkstenskulptur-vil fungere som et Sho .piece i commons, der binder rummet sammen. Artefakten, der blev bragt ud af opbevaring, vejer omkring fem tons og vil blive indkapslet i glas til beskyttelse.

“OPRF er meget traditionorienteret,” sagde Sullivan om det bevarede midtpunkt. “Folk er meget stolte af OPRFS historie. Så det er virkelig spændende at have dette bogstavelige stykke historie udstillet nu.”

Under planlægningsprocessen for Imagine OPRF, studerende havde opfordret til mere uformelle samlingssteder, sagde Sullivan.

Trappen i den nyligt døbt student commons vil føre de studerende til en udvidet balkon, giver et andet sted for dem at hænge ud, spise frokost eller studere, Sullivan sagde. Dette rum kan også omdannes til et klasseværelse for lærere, sagde hun.

I begyndelsen af August vil OPRF have otte badeværelser af alle køn, og renoveringer til 16 af de samlede 76 klasseværelser vil være færdige. Classroom renoveringer omfatter nye døre, gulve og ventilationssystemer.

Remaking af south cafeteria og student resource center er store igangværende projekter og forventes at være færdig i Januar 2022. Den gamle cafeteria er blevet revet ned, og bygningen af dens tre-etagers 45,000-kvadratmeter udskiftningsbygning-som inkluderer cafeteriet og ressourcecentret – begyndte sidste sommer. Tilføjelsen vil indeholde en ny kælder lige under cafeteriet, sagde Sullivan.

Hun sagde OPRF ikke havde en kælder eller en udpeget lagerplads. Skolepersonale og ansatte konverterede ofte deres konferencelokaler eller klasseværelser til provisoriske opbevaringsrum til forsyninger, uniformer og andet udstyr.

Denne måned vil den første fase af forbedringer for de særlige uddannelsesrum blive udført. Personale og studerende får et nyt sanseværelse og mødelokale. Oprettelse af et ADA-kompatibelt toilet og fornyelse af andre specialundervisningsklasser og administrative kontorer omfatter den næste liste over projekter til fase to.