COVID forårsager en pause i musikken på FitzGeralds


Den Nov. 4, FitzGeralds 6615 Roosevelt Rd. i ber .yn annoncerede beslutningen om at stoppe driften på stedet på grund af “mere end et gennembrud COVID-sag” blandt deres personale. Den midlertidige lukning påvirker også Babygold Grill, restauranten tilknyttet spillestedet.

Alle eventseekendbegivenheder vil blive omplanlagt, og klubejer, notedill Duncan, bemærkede på sociale medier, at” wellellness break ” prioriterer sundhed og sikkerhed for medarbejdere, kunstnere og lånere forbundet med Fit .geralds. Klubben åbner, når de er “100% i det klare”, og Babygold Grill genoptager madservice på det tidspunkt.

“COVID er fortsat i luften, og det udgør en udfordring for nogen, der driver en virksomhed, hvor social afstand er en udfordring,” sagde Duncan til wednesdayednesday Journal. “Min oplevelse i de sidste 24 timer får mig ikke til at føle mig meget optimistisk, men optimisme er min ting. Jeg vil forblive ubarmhjertig i min forpligtelse til at tilbyde god musik og lækker mad i en sikker atmosfære.”

Duncan er klar de ansatte, der testede positivt for COVID-10, er asymptomatiske eller oplever milde symptomer; resten af medarbejderne har testet negativt for virussen indtil videre. Reaktionen på lukningen på sociale medier har været overvældende positiv med lånere og musikere, der bifalder beslutningen. Cook County Department of Public Health chimede med at sige: “held og lykke med en hurtig bedring til alle, der er syge . Tak for at gøre det hårde valg at holde folk sikkert. Rock on!”

Dette er ikke den første midlertidige lukning for klubben. COVID-19 fik først Duncan til frivilligt at suspendere operationer i Oktober 2020, da en deltidsansat testede positivt; lukningen varede fire dage. I November 2020 gik musikstedet ind i en dvaletilstand som svar på stigende covid 19-sager i Chicagoland og genåbnede deres gårdhave i Marts 2021. Klubben begyndte at kræve bevis for vaccination eller negativ COVID-test for at komme ind i deres vigtigste indendørs rum i August 2021.

Duncan, der har været hurtige til at vippe under pandemien, har bemærket en wanning “begejstring” for maske iført blandt lånere på trods af FitzGeralds krav, de bæres på stedet.

“Jeg formoder, at dette kunne ske igen, og at pause operationer som svar på positive sager vil sandsynligvis blive en del af vores nye normale,” sagde Duncan. “COVID er stadig en alvorlig bekymring, og vi ønsker ikke at være ansvarlige for at fortsætte spredningen. Dette er endnu et skridt langs stien.”

Selvom han forventer at genåbne “engang i næste uge,” sagde Duncan, at der ikke er en fast genåbningsdato. Instagram og Fitgergeralds hjemmeside vil holde offentligheden informeret om fremskridt via Facebook, Instagram og fit .geralds hjemmeside.

“Når der er eksponering på arbejdspladsen, skal du tage en pause og finde ud af, hvad der foregår,” sagde Duncan. “Det var et klart valg-til det punkt var der virkelig ikke noget valg.”